HKSPMC FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HKSPMC FORUM

香港專業護理學會

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入登入  

8/20 ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^

向下 
3 posters
發表人內容
Admin
Admin

文章數 : 5
注冊日期 : 2009-05-15

8/20  ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^ Empty
發表主題: 8/20 ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^   8/20  ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^ Empty周四 6月 25, 2009 12:39 pm

終於黎到夏天大家最期待o既船河活動 ~~ ※炎炎夏日遊船河~~~~ yeah~

大家一齊出海輕鬆下、一起暢泳, 香蕉船 , wakeboard~ 水槍混戰, 沙灘排球, 仲有好多Game 玩 ~~ yeah~~~

好快full ! 大家盡快報名^^

日期 : 2009年8月20(星期四)
時間 : 10:00am ~ 5:00pm
地點 : 西貢
對象 : 各同學會會員^^
費用: $280 ( 包曬任玩香蕉船~Wakeboard~ 水泡~ 浮床~ 水槍~ 飲品任飲~ 食物~)

有咩玩~
1. 好玩遊戲^^
2. 香蕉船~ wo~
3. wakeboard~ yo~
5. 曬太陽^^
4. 水槍混戰~
6. 沙灘排球^^

參加辦法 :
Step 1. PM 通知我人數
Step 2. 聯絡寫字樓同事, 留埋電話姓名,班別
回頂端 向下
http://hkspmc.lunjian.info
hamo

hamo

文章數 : 26
注冊日期 : 2009-06-06

發表主題: 回復: 8/20 ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^   8/20  ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^ Empty周五 6月 26, 2009 11:54 pm

Shocked 我都係等冬天的活動好了.....
唔該哂先....... santa
回頂端 向下
fungfungfung

文章數 : 1
注冊日期 : 2009-07-18
年齡 : 43

發表主題: 回復: 8/20 ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^   8/20  ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^ Empty周六 7月 18, 2009 5:15 pm

我地班 Dimpola0902 暫時都未有決定
再追追佢地先得~
回頂端 向下

8/20 ※炎炎夏日遊船河~~~~黎啦^^
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
HKSPMC FORUM :: 同學會最新消息-
前往: