HKSPMC FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HKSPMC FORUM

香港專業護理學會

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入登入  

HCA 1071 - C50D 班報到區

向下 
2 posters
發表人內容
披著狼皮的羊

披著狼皮的羊

文章數 : 5
注冊日期 : 2010-01-29

HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty
發表主題: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周五 1月 29, 2010 8:13 pm

某程度上應該冇人會報到

不過我報到一下先

我是 披著狼皮的羊 想知我是誰? 有人報到再說 XD !!
回頂端 向下
Benny

文章數 : 4
注冊日期 : 2010-02-04

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周四 2月 04, 2010 10:19 pm

到!!!!
成班咁多人點估呀??? Evil or Very Mad
回頂端 向下
披著狼皮的羊

披著狼皮的羊

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周六 2月 06, 2010 1:18 am

Benny 寫到:
到!!!!

竟然有人報到@@ 証明你都好得閒....
成班咁多人 我都只係識左 唔夠10人 xd
我講左就好易估 so 我依然唔講...
唯一可以講 我係男人 唔係女人 !
回頂端 向下
Benny

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周日 2月 07, 2010 4:56 pm

披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
到!!!!

睇下個 site 咪順便入黎睇下有乜人留左言.

我都係識好少人喎. 咁你一定坐依後排啦.

我都係男喎 Twisted Evil
回頂端 向下
披著狼皮的羊

披著狼皮的羊

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周日 2月 21, 2010 5:22 pm

Benny 寫到:
披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
到!!!!

等我估下先 你係坐後排右邊角落訓覺位 Twisted Evil ?
回頂端 向下
Benny

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周日 2月 21, 2010 9:35 pm

披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
到!!!!

等我估下先 你係坐後排右邊角落訓覺位 Twisted Evil ?

唔係喎. 你係咪第一行既??? Twisted Evil
回頂端 向下
披著狼皮的羊

披著狼皮的羊

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周一 2月 22, 2010 11:14 pm

Benny 寫到:
披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
到!!!!

我連邊度係第一行 都未知 XD
回頂端 向下
Benny

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周一 2月 22, 2010 11:49 pm

披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
披著狼皮的羊 寫到:
Benny 寫到:
到!!!!

我連邊度係第一行 都未知 XD

暈.... 平時你坐邊行??
回頂端 向下
披著狼皮的羊

披著狼皮的羊

發表主題: 回復: HCA 1071 - C50D 班報到區   HCA 1071 - C50D 班報到區 Empty周一 3月 01, 2010 2:01 am

Benny 我已經知道你係邊個 XD
回頂端 向下

回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
HKSPMC FORUM :: 健康服務助理同學會-
前往: