HKSPMC FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HKSPMC FORUM

香港專業護理學會

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入登入  

HCA 同學會冇人嘅......

向下 
3 posters
發表人內容
hahamo
訪客

HCA 同學會冇人嘅...... Empty
發表主題: HCA 同學會冇人嘅......   HCA 同學會冇人嘅...... Empty周六 6月 06, 2009 1:59 pm

Shocked HCA 同學會冇人嘅......
歷年來D人去年晒邊??????
就等我upload張大合照先啦 Very Happy,
但唔成功......... Crying or Very sad
回頂端 向下
hahamo
訪客

發表主題: 寫多咗個字.....   HCA 同學會冇人嘅...... Empty周六 6月 06, 2009 2:02 pm

sorry.....係去晒邊!!
寫多咗個字.....
回頂端 向下
tak

tak

文章數 : 8
注冊日期 : 2009-05-15

發表主題: 回復: HCA 同學會冇人嘅......   HCA 同學會冇人嘅...... Empty周日 6月 07, 2009 6:42 pm

因為討論區是重新建立

多唔多人上黎玩就靠你地!
回頂端 向下
hamo

hamo

文章數 : 26
注冊日期 : 2009-06-06

發表主題: HCA同學會都係我hamo!!   HCA 同學會冇人嘅...... Empty周二 6月 09, 2009 12:25 am

今天到了CMC補堂,830要到!早過返工哩.....(-_- : )
昨晚又謝師宴....不過好開心!! Very Happy
CMC亞Sir同Miss好鬼斯文,又講得好慢,分小組上...可以多D time 問嘢!
不過拒哋興玩計時,時間到就要去第二組上了!!但你都有問題可以問的....
輕鬆D...冇咁緊張!!"無面超人"我哋都冇"渣流灘" rabbit
要sleeping了...... Cool
回頂端 向下
abbie

文章數 : 1
注冊日期 : 2009-06-05

發表主題: 回復: HCA 同學會冇人嘅......   HCA 同學會冇人嘅...... Empty周二 6月 09, 2009 4:56 pm

superman lol! You have been worrying too much. Stop tearing your hair out! I am here. Very Happy
回頂端 向下

HCA 同學會冇人嘅......
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
HKSPMC FORUM :: 健康服務助理同學會-
前往: